Genial 2 Lärarhandledning Webb, (Andra upplagan)

1,225.00kr

Génial Vår populära serie i franska för gymnasiet och vuxen­utbildningen, Génial, har revidera…

61 i lager

Artikelnr: 9789127415027 Kategori:

Beskrivning

Genial 2 Lärarhandledning Webb, (Andra upplagan)

ISBN: 9789127415027
Förlag: Natur & Kultur Läromedel
Utgivningsdatum: 2012-09-03
Bandtyp: Kodkort
Antal sidor: 192
Dimensioner: 211×149
Vikt: 4g
Författare: Sanner Marie-Louise, Wennberg Lena
Språk: Svenska

Smakprov

Génial
Vår populära serie i franska för gymnasiet och vuxen­utbildningen, Génial, har reviderats i enlighet med Gy11 och blivit ännu bättre. På begäran har textmängden utökats; en del texter har behållits, andra har bytts ut, liksom foton och illustrationer. Génial 14 är avsedda för kurserna Moderna språk 14.

Fyra allt-i-ett-böcker
Génial består av fyra allt-i-ett-böcker, en för varje steg. Här finns en blandning av olika texttyper och övningar inriktade på färdighetsträning (reception, produktion och interaktion). Faktatexter, berättelser och annan fiktion, dialoger och intervjuer varvas med information om levnadsvillkor, traditioner och kulturella företeelser i den fransktalande världen skildrade genom möten med autentiska personer.

Eleven får återkommande träna på och kommentera språklig säkerhet när det gäller uttal, intonation, fasta språkliga uttryck och grammatiska strukturer. Längst bak i böckerna finns minigrammatik, facit och texterna på svenska.

Inspelningar
Inspelningarna finns att köpa både som nedladdningsbara ljudfiler och på elev-cd (mp3). De nås även via kod i boken. Lärarens cd-skivor (audio) innehåller samtliga texter, sånger och hörövningar samt de hörövningar som ingår i proven.

Lärarhandledningar
Lärarhandledningarna säljs som nedladdningsbara pdf:er. Här finns lektionsförslag, bakgrundsinformation, inspelningsmanus till hörövningarna, en mängd kopieringsunderlag samt prov med facit.

Interaktiv bok
Den interaktiva boken har ett innehåll som är identiskt med den tryckta versionen, men du och dina elever läser och lyssnar på boken online. Webbövningar ingår också. Här får eleverna möjlighet att öva på ord, fraser och grammatik, med omedelbar feedback.

Fördelen med den interaktiva allt-i-ett-boken är att inlästa texter, hörövningar och webbövningar finns på ett och samma ställe. Även instruktioner är inlästa.

Teknisk beskrivning
Den här produkten levereras som nedladdningsbart PDF-dokument online via en personlig inloggning. Dokumentet kan läsas online på dator (PC, Mac och Chromebook), surfplatta och smartphone, eller laddas ner och sparas på din enhet.

Tekniska förutsättningar: Internetuppkoppling för att kunna ladda ner eller läsa online. Acrobat Reader.

Ytterligare information

Vikt 0.004 kg
Dimensioner 211 × 149 cm

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Genial 2 Lärarhandledning Webb, (Andra upplagan)”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *